Penziony Jeseníky – Ubytování Jeseníky

Penzion U Hradilů

Vrbno pod Pradědem

+420­ 602­ 560­ 763
CZ
CZ
CZ
CZ

6.ROČNÍK VRBENSKÉHO TROJBOJE
3.-6.4.2015

Vážení přátelé, kamarádi.

Rádi bychom Vás pozvali na již 6. ročník Vrbenského trojboje, který proběhne od 3.4. do 6.4.2015.

Tento ročník přinese zajímavý program jak pro nás, a naše mladé přátele, tak pro naše stárnoucí děti.

Místem konání bude Penzion U Hradilů ve Vrbně pod Pradědem.

Malá ochutnávka z programu…

V pátek Vás přivítáme ve stylu 70. let ve stylu ABBA. O zábavu při Oldies party se postará DJ VitR s komentovanými nahrávkami z let sedmdesátých.

Možná nás navštíví i Baba ABA.

 

V sobotu po snídani vyrazíme na Ovčárnu, abychom na běžkách užili poslední sníh na Jesenických vrcholech. Trasa Ovčárna – Švýcárna bude důstojným zakončením sezony a po pátečním oldies opravdu dostačující.

Pro ty z nás, kteří si budou chtít zasoutěžit, jako já, je možnost zúčastnit se 13. ročníku Memoriálu Štěpána Jašky na rozcestí Barborky a Kurzovní chaty. Kdo nebude mít běžky může si udělat pěší výlet, stojí to za to!       

                                         

Fotografie pořízená při 8. ročníku.

Na sobotní večer pro Vás máme připraveno krátké divadelní představení na téma ,, klasická česká pohádka“ , večerní Bingo pro děti a dospělé o hodnotné ceny,  dětskou pohádku na dobrou noc (zajímavý přednes zajistí VitR). 

V neděli budeme zajisté čerstvější a proto jsme naplánovaly cyklovýlet na neděli. Tentokráte nepojedem jen tak, do kopce, jako tomu bylo v minulosti. Tentokráte budeme mít ,, Závod Míru“!. Čekají na Vás vrcholové prémie, prémie pro rodiny, sladké prémie pro děti, hospodské prémie a další. Trasa nebude náročná, ani dlouhá. Opravdu jsme si vědomi, že jde o zahájení cyklistické sezony a proto všeho s mírou.

Nedělní večer po večeři zpestří  program ,,Nedělní chvilka poezie“ (přednes VítR)

Pondělní vodácká část trojboje bude závislá na aktuálním stavu vody. Doposud nám není známo, že by se v okruhu do 100km od Vrbna vypouštěl nějaký potok, který by se dal sjíždět.

Pevně věříme, že tento ročník vstoupí do dějin Vrbna pod Pradědem, jako oživení kultůry a sportu v regionu.

Všechny zvou pořadatelé Vlaďka, Pavel a Ríša.